2015

Zomerweek

Maandag 6 t/m vrijdag 10 juli 2015

Locatie: Loge 'De Gooische Broeder-schap' Hilversum

 

Kinderen van 8 t/m 12 jaar

Dagelijks van 10.00 tot 15.00 uur

 

Wat als je plots wakker wordt op een onbewoond eiland? Je bent aangespoeld en op het strand van een prachtig eiland beland. Wat zou je er allemaal gaan bouwen? Wat voor dingen kunnen daar allemaal in de bomen hangen? Misschien zijn je vriendjes en vriendinnetjes wel mee aangespoeld en kunnen jullie allemaal samen eigenlijk helemaal doen wat jullie willen! Op deze plek, op dit eiland, kan alles waar je ooit van droomde écht. Of ga je liever toch terug naar huis?

 

We hebben ons deze week te pletter gefantaseerd, gebouwd, gefilosofeerd en gespeeld, omdat we geen reden konden bedenken waarom dat niet zou mogen.

 

 

 

Jongeren van 13 t/m 18 jaar

Dagelijks van 11.00 tot 18.00 uur

Behalve woensdag van 11.00 tot

21.00 uur.

 

Deze zomerweek zijn wij aan de slag gegaan met dingen waarin we uniek zijn. Op een geweldige of juist heel stille manier zijn wij gaan op zoek gegaan naar wat ons onderscheidt.

Wat zet ons buiten de groep? Wat maakt ons een outcast? Belangrijker nog: willen we wel apart zijn? Met materiaal dat jullie zelf aangebracht hebben zijn wij op zoek gegaan naar hoe jullie een verhaal vertellen met jullie eigen stem. Het was een intensieve week waarin we het beste van onszelf hebben gegeven en smeten we ons hele lijf in de strijd.

Is dat niet hoe we ons uitdrukken: met durf en recht door zee?

 

Onder leiding van Sascha Bornkamp, Gilles Van Hecke en Maitta Tegenbosch hebben twee groepen, ieder hun eigen én een gemengde voorstelling gemaakt, resultaat van een inspirerende week samen werken en theater maken.