2016

Zomerweek: De meeuw

Jongeren

'We moeten het leven niet laten zien zoals het is, noch zoals het zou moeten zijn, maar zoals we het zien in onze dromen.'

In deze zomerweek gaan we ons eigen ding doen met 'De meeuw', een van de bekendste stukken van Anton Tsjechow. Een stuk over jong zijn en over oud zijn, over liefde en jaloezie, over succes en mislukking, over theater en over het leven. We gaan met de personages, de tekst, de scènes en de thema's van dit stuk aan de slag om er helemaal ons eigen ding mee te doen. Aan de hand van speloefeningen, improvisaties, schrijfsessies en nog veel meer zullen we onze eigen Meeuw creëren. Uiteindelijk eindigen we met een explosief toonmoment, waar we laten zien wat we met z'n allen hebben gemaakt. In ieder geval wordt het een intensieve theaterweek waar we ontzettend veel verschillende dingen gaan uitproberen!

 

Ma t/m vrij

van 11.00 – 18.00 uur

Aan het eind van de week speel je een voorstelling voor vrienden en familie.

 

 

Groep 5, 6, 7, 8

Deze week dompelen we ons onder in Russische sprookjes en taferelen. We gaan ons stevig verkleden en ravotten met maskers, waarmee we een bonte parade van wonderlijke personages tot leven laten komen. We gaan woest improviseren, stilletjes luisteren, bossen en burchten bouwen. En uiteindelijk spelen we samen de sterren van de hemel in een wonderschoon, eigengemaakt verhaal! Speel je mee?

 

Ma t/m vrij

van 12.00 – 16.30 uur

Aan het eind van de week speel je een voorstelling voor vrienden en familie.

 

 

Groep 1,2,3,4

Deze week ga je lekker spelen, bouwen, knutselen, verkleden en lol maken. Elke dag zijn er weer nieuwe spelopdrachten, vertrekkend vanuit een prachtig prentenboek, ’n melancholiek muziekje, spannende spulletjes of ‘n kostelijke kostuum. We gaan op reis naar het sprookjesachtige oude Rusland.. waar de wolven wonen en tsarina’s regeren! Ga je mee op avontuur?

 

Ma t/m vrij

van 9.30 – 11.30 uur

Aan het eind van de week speel je een mee in een voorstelling voor vrienden en familie.